Főoldal

 

Nos, ha már itt vagy:

Az oldal célja, hogy bemutathassam a segítségével a Reiki energiát annak átadásának, átvezetésének a technikáját, valamint az angyalokkal való beszélgetést és felajánlhassam általa olyan tanfolyami lehetőségeket, amiket a saját oldalán kifejtek.

Megj.: Szerintem az itteni dolgoknak nagyobb köze van az alternatív gyógyászathoz mint az ezoterikához.

Olyan dolgokban tudok segítséget adni, amiket felhasználva jobbakká válhatunk, levetkőzhetjük a "rossz" emberi tulajdonságainkat illetve kifejleszthetünk magunkban olyan képességeket, tulajdonságokat, dolgokat, amiket talán nem is gondoltuk volna hogy bennünk van, illetve hogy képesek vagyunk rá.

Mivel az emberi gondolkodás, sajátos (személyenként) más szimbólumrendszeren (vagy inkább annak értelmezésén?) alapszik, ezért inkább a

FEJLESZTEM MAGAMAT A SEGÍTSÉGETEKKEL

hozzáállást tanácsolom.

Ez az oka, hogy az álomfejtő könyvek (is) eltérő értelmezést adnak, és csak megközelítik (remélem, írhatom) a valósat. Inkább úgy mondom, hogy egész jó megközelítést adnak mint lehetséges válasz. Valamely probléma forrása esetleg (?!) a munkahelyünkön (múltunkban ) történt dolgokban keresendő, amit mi is felismerhetünk. Ismerjük a saját múltunkat, emlékeinket, némi önvizsgálattal magunk felé megtalálhatjuk a gond gyökerét. Azért sajnos ennyire nem egyszerű, de azért majdnem mégis. Mivel (a fentiek szellemében is) mindenki a saját "mestere", tudok mutatni pár lehetőséget, amin elindulhatsz: Reiki és az Angyal tanfolyam.

Éppen ezért itt ennyi, a többi dolgot a megfelelő helyén olvashatod.

 

 

Üdvözettel!

Czövek Attila Csaba

 Menük tartalma pár szóban:


 

Szerkesztve: